Plattegrond 1
In deze plattegrond zijn de commerciële ruimtes verdeeld in vier afzonderlijke units. Iedere unit heeft een individuele toegangsdeur gelegen aan de Waldorpstraat en heeft de voorziening voor eigen sanitair. In unit 1, 2 en 3 van dit voorbeeld is een kantoorruimte ingetekend. Ruimte 4 is ingericht als kledingwinkel. De units zijn afzonderlijk te koop, maar ook onderling te koppelen.

Oppervlakten:
Unit 1      VERKOCHT
Unit 2      VERKOCHT
Unit 3      VERKOCHT
Unit 4      VERKOCHT
Plattegrond 2
In deze plattegrond zijn de units onderling gekoppeld tot grotere ruimtes. Unit 1 van deze plattegrond geeft een kantoorruimte weer. In unit 2 van dit voorbeeld is een kledingwinkel ingetekend met de paskamers achterin de winkel. De inrichting van de units kan volledig naar wens en bestemming worden ingedeeld.

Oppervlakten:
Unit 1      137 m² BVO
Unit 2      241 m² BVO

Zichtlocatie aan de Waldorpstraat
Laakhaven West ontwikkelt zich tot een wijk met daarin ruim 1200 inwoners. De Waldorpstraat is de hoofdinfrastructuur van deze wijk. 
Dienstverlening
Blue Nile Business beschikt over de bestemming dienstverlening en is dus geschikt voor een vestigen van een apotheek, kapsalon of schoonheidssalon.
Detailhandel
De commerciële ruimtes in Blue Nile hebben ook de bestemming detailhandel. Want waar kun je jouw onderneming tenslotte beter vestigen dan in een wijk met straks ruim 1200 inwoners? In Blue Nile Business zit je dicht bij jouw afnemers op een zichtlocatie aan de Waldorpstraat.
Kantoor
Naast dienstverlening en detailhandel is het ook mogelijk om een kantoor te vestigen in Blue Nile Business. 
Disclaimer | Developed by U-lab