06/11/2015
Timelapse: herinrichting van de Neherkade
Bijna anderhalf jaar werd er gewerkt aan de nieuwe Neherkade in het Laakkwartier van Den Haag. De Neherkade is een belangrijke toegangsweg naar Laakhaven West, waar het project River Towers zich bevindt.

De gemeente Den Haag heeft deze werkzaamheden nu in een filmpje van iets meer dan drie minuten samengevat.In deze timelapse, waarin alles versneld wordt afgespeeld, kun je goed zien hoe de bouw verloopt. Tijdens de operatie kon het verkeer gebruik blijven maken van de Neherkade.

Klik hier om het filmpje dat in opdracht van de gemeente is gemaakt te bekijken.
29/10/2015
Alle commerciƫle ruimten verkocht
Vandaag zijn de laatste contracten getekend voor de verkoop van de laatste commerciële ruimte in Blue Nile Business.

Een van de vier bedrijfsruimten is nog verkocht onder voorbehoud van financiering. Dus mocht u nog op zoek zijn naar een bedrijfsruimte, neem dan zeker nog even contact op met Nadorp Makelaars voor meer informatie mocht deze bedrijfsruimte nog vrijvallen.
31/07/2015
Definitieve datum start bouw bekend
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de datum voor de start van de bouw van de laatste fase van het project River Towers bekend is geworden! Door de succesvolle verkoop, start aannemer Ouwehand Bouw op 31 augustus 2015 met de bouw van Blue Nile.

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in de Blue Nile (vanaf 69.900 euro VON)? Vul dan snel het belangstellingsformulier in. U profiteert tot 1 september a.s. nog van aankoop zonder kosten van grond- en bouwrente!
04/06/2015
Eerste commerciƫle ruimte verkocht
Vandaag is een handtekening gezet onder de eerste koop- en aannemingsovereenkomst van Blue Nile Business. Interesse om u te vestigen aan de Waldorpstraat? Vul dan snel het contactformulier in of neem contact op met Nadorp Makelaars via 070 - 375 75 75.
18/05/2015
Binnenkort: start verkoop
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van de commerciële ruimten van Blue Nile. Zodra het start verkoopmoment bekend is, zullen wij die hier aan u kenbaar maken!

U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellenden. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang.
20/08/2014
Eerste impressies online
De eerste impressies en plattegronden van het project zijn inmiddels gereed en worden nu al op de projectwebsite getoond!

Zodra er nieuw materiaal over het project beschikbaar is, komt dit direct op de website te staan.
05/08/2014
Werkzaamheden infrastructuur Waldorpstraat
De gehele infrastructuur van de Waldorpstraat wordt momenteel vernieuwd. De verwachting gereedkomen van de nieuwe inrichting van de Waldorpstraat is 15 augustus. Ook de 1e Van der Kunstraat en de 1e Lulofsdwarsstraat krijgen een nieuwe inrichting.
01/05/2014
Het project krijgt vorm!
De ontwikkelingen van het project lopen voorspoedig. Tijd dat het project een naam krijgt.

In de volledig vernieuwde wijk Laakhaven verrijzen binnenkort twee wooncomplexen met commerciële ruimten op de begane grond. De ene woontoren is reeds verkocht aan een belegger ten behoeve van de verhuur. Dit gebouw telt 66 appartementen en heet White Nile. De kleinere tweede toren, ten behoeve van de verkoop, heet Blue Nile gezamenlijk: River Towers.

Binnenkort zal er meer bekend gemaakt worden over de appartementen in River Towers!
30/03/2014
Laakhaven bloeit
Ook alle kavels van de 3e tranche van de kavelverkoop door de gemeente Den Haag zijn onder optie gegeven.

Na de succesvolle eerste en tweede tranche van kavels die allen onder optie en inmiddels gereserveerd zijn, zijn nu ook alle laatste kavels die nog beschikbaar waren in Laakhaven onder optie gegeven.

Door de diversiteit tussen de optanten van alle tranches, zowel kleine ontwikkelaars, als particulieren, wordt er veel dynamiek aan het gebied toegevoegd. De gemeente heeft inmiddels opdracht gegeven om de overige kavels in Laakhaven West bouwrijp te maken. Binnenkort wordt ook de gehele infrastructeur van de Waldorpstraat vernieuwd. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat Laakhaven in bloei komt te staan!
Disclaimer | Developed by U-lab