Laakhaven-West
Blue Nile Business bevindt zich in het voormalige Haagse havengebied Laakhaven. Een centraal gebied dat op dit moment volop in beweging is. Laakhaven Oost is inmiddels herontwikkeld en biedt ruimte aan onder andere de Haagse Hogeschool, het Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag 'de Megastores' en vele nieuwe kantoren en woningen.

Het dynamische karakter is uniek in de stad en heeft een aantrekkingskracht op jongeren en ondernemende pioniers. Het gebied Laakhaven West, waar Blue Nile Business is gesitueerd, is omgeven door woningen, bedrijven en water en ligt vlakbij station Hollands Spoor. De komende jaren verandert dit gebied in een moderne eigentijdse stadswijk waar mensen werken, wonen en winkelen. Het wordt een gezellige wijk met een gevarieerd woning- en bedrijvenaanbod, vol vertier en vooral met veel groen. De locatie is gelegen naast een supermarkt en is uitstekend bereikbaar.
Locatie met toekomst

  • Nabij het centrum, in een levendig stuk van Den Haag
  • Vlakbij snelwegen en treinstations Hollands Spoor en Moerwijk
  • Zichtlocatie aan de Waldorpstraat
  • Meer dan 2000 nieuwe inwoners, meerdere winkels en voorzieningen
Bereikbaarheid
Auto
Blue Nile Business is centraal gelegen in Den Haag aan de Centrumring. Deze zorgt voor een optimale verbinding met de Randstedelijke snelwegen A4 en A12 en A13.

Openbaar vervoer
De buslijnen 18 en 26 stoppen op loopafstand. Hierdoor is er een goede verbinding met de stations Den Haag Hollands Spoor, Den Haag Centraal en Moerwijk, van waaruit treinen, trams en bussen rijden richting Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en omliggende gebieden.
Disclaimer | Developed by U-lab